SLAGERIJ VAN 'T OEVER ALKMAAR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 20 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Slagerij van 't Oever Alkmaar. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2024 om 9:00 Macaroni met groenten uit pot (beetje zure wortel reepjes). Met daarbij een soort oosters stoofvlees (in een soort soja saus). Niet wat ik verwacht bij macaroni met vlees.
17 jun 2024 om 13:19 Kwaliteit prima maar beleg wat weinig en voor zoveel geld zou ik bij een broodje bal een zakje mosterd en/of mayonaise bij doen. Pistolet een maatje groter stel ik voor.
6 mei 2024 om 20:26 Weinig beleg, 18 euro voor 2 kleine droge broodjes met 3 plakjes worst
14 apr 2024 om 14:48 Alles was koud en slecht ingepakt 3 br kippeling maar 1tje had saus Broodjes bal hartstikke droog en geen saus erbij erg slecht voor veel geld
11 feb 2024 om 13:31 Was weer super
12 jan 2024 om 14:47 Lekkere kippeling!! Anders dan ik gewend ben maar erg lekker. Had hem nog even opgepiept in de magnetron;-) Was ook keurig op tijd bezorgd!
11 jan 2024 om 15:26 Broodjes waren prima, bezorgers waren niet op komen dagen. Bestelling opgehaald.
25 aug 2023 om 16:05 Pistoletjes te hard, smaak was ook niet super maar kon ermee door. Bezorging top
14 aug 2023 om 8:51 Broodje eiersalade voor €4,75 was uiteindelijk een of andere huzarensalade met wat stukjes ei. Het ei moest je overigens zoeken. Broodje grillworst was lekker, maar geen saus te bekennen? Oftewel voor ruim €33,- aan broodjes besteld, maar niet waard!
2 jun 2023 om 13:27 Broodje bal voor 5,50; geen saus, verbrande droge bal. Geen aanrader. Helaas
10 mei 2023 om 20:35 Goed spul en lekker
19 mrt 2023 om 17:23 Heerlijke broodjes!